Namestitev, menjava in popravilo svetilk


V podjetju ETT Lighting d.o.o. se zavedamo, da lahko ustrezna osvetlitev spremeni ali uniči videz in počutje v prostoru. Zato je naša strokovna ekipa predana temu, da vam ponudi najkakovostnejše svetilke ter storitve namestitve, zamenjave in popravila. Naši izkušeni tehniki bodo skupaj z vami poiskali najboljšo rešitev osvetlitve za vaš dom ali podjetje.​Ne glede na to, ali želite zamenjati eno samo svetilko ali namestiti popolnoma nov sistem razsvetljave, ima naša ekipa znanje in izkušnje, da delo opravi brezhibno. S storitvami namestitve, zamenjave in popravila podjetja ETT Lighting si zagotovite popolno osvetlitev, ki si jo zaslužite.

1
Ocena

Naša ekipa oceni obstoječo razsvetljavo ali območje, kamor želite namestiti nova svetila. Ugotovimo, ali je napeljava na mestu, in če je, ali je v skladu s predpisi in varna za uporabo. 

2

Načrtovanje

Pomagamo vam pri izbiri svetilk, lokacije in števila luči, ki jih potrebujete, če nameščate novo svetilko. Če popravljate ali zamenjujete obstoječo svetilko, vam pomagamo pri odločitvi o vrsti nadomestne svetilke in o tem, ali je treba prilagoditi napeljavo.

3
Izklop napajanja

​Varnost je naša glavna prioriteta. Pred začetkom dela izklopimo elektriko na območju, kjer bomo delali. To storimo tako, da obrnemo stikalo na odklopniku ali odstranimo varovalko.

4
Menjava stare napeljave

​ Če zamenjujemo obstoječo napeljavo, staro napeljavo previdno odstranimo. Odklopimo vse žice in odvijemo vse vijake ali zatiče, ki držijo napravo na mestu.

5
Namestitev nove napeljave

Naši tehniki pri namestitvi nove napeljave upoštevajo navodila proizvajalca za namestitev. Poskrbimo za pravilno in varno priključitev napeljave.

6
Preizkus nove napeljave

Po namestitvi ali zamenjavi ponovno vklopimo napajanje in preizkusimo novo napravo, da se prepričamo o njenem pravilnem delovanju.

7
Čiščenje

Na koncu počistimo delovno območje in odstranimo vse stare napeljave in ostanke. Naš cilj je, da bo vaš prostor videti bolje, kot je bil ob našem prihodu.

​Pridružite se tudi vi našemu krogu zadovoljnih strank ter nas kontaktirajte.


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.